AKTUELLT

Smycken, Februari 2019.

Mina smycken kommer snart att finnas till försäljning. På min Instagram, trav, håller du dig uppdaterad på vad som händer och när. Välkommen dit!

 

 

 

 


Allt ljus på Uppsala,  November 2018.

I samarbete med Michel Östlund och Anders Örnberg har jag skapat textila demoner som nu går att uppleva under November månad i ”Allt ljus på Uppsala”.

Se länk för mer info.

https://www.alltljuspauppsala.se/ljusobjekt/familjen-skyttes-demoner/

Foto: Aksel Alvarez

Foto: Aksel Alvarez


Familjen Skyttes demoner

Välkommen till Uppsalas mest hemliga och magiska plats: Skytteanska trädgården. Vid första anblicken möter du idylliska äppelträd, blommor och husets två katter. Om du inte ser dig för smyger demonerna upp bakom dig, in i din kropp och erövrar din själ!
Den mäktige Johan Skytte, professor i statskunskap och vältalighet levde här för fyra sekler sedan. Tillsammans med barnen Vendela, Anna, Bengt, Johan den yngre och hans sköna fru Maria. Idag spökar nästan hela familjen för alla besökare. Särskilt för de som inte respekterar demokrati och medmänsklighet. Tveka inte. Välkommen in och se hur din livsinställning sätts på prov. Vi kan dessvärre inte ta ansvar för vad som händer med dig under ditt besök. Ta till exempel när den unge Ingmar Bergman var här 1928. Upplevelsen satte spår resten av hans liv.

Mvh konstnär Michel Östlund och demonkollegan Anders Örnberg
(Spökat med ljus och konst utanför Dramaten, till påven och japanska kejsaren)

 

Konstnär: Michel Östlund & Anders Örnberg

Textildesigner: Anna Söderström